Cum plătesc?

Puteţi cumpăra produse pe site-ul www.stop-alergii.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Plata ramburs

După completarea formularului de comandă şi în urma confirmării telefonice a comenzii de către un reprezentant al firmei noastre, plata se efectuează agentului firmei de curierat, în momentul primirii produselor.

Card bancar 

Puteti efectua plata online pe site-ul www.stop-alergii.ro cu cardurile bancare Visa si MasterCard, prin platforma e-commerce EuPlatesc.ro

Plata in rate cu cardul bancar

Puteti efectua plata in maxim 6 rate, fara dobanda, prin cardurile de credit BCR, BT, Alpha Bank, BRD Finance.

Transfer bancar / Ordin de plată

Plata prin virament bancar se efectuează pe baza facturii proforme, după completarea formularului de comandă şi în urma confirmării telefonice a comenzii de către un reprezentant al firmei noastre.

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmei de curierat după efectuarea transferului bancar.

Preţurile şi specificaţiile produselor din magazinul on-line www.stop-alergii.ro se pot modifica fără o notificare prealabilă.

Despre acest fapt, Cumpărătorul de pe site va fi informat de către Comerciant în cel mai scurt timp de la data în care se produce modificarea în cauză sau în momentul confirmării telefonice a comenzii.

Există cazuri în care solicităm plata unui avans pentru a putea livra anumite produse (cu dimensiuni atipice, care nu sunt pe stoc, etc). Precizăm că avansul rămâne la Vânzător şi nu se mai restituie Cumpărătorului în cazul în care Cumpărătorul renunţă la comanda la care a achitat un avans.

Avansul este de 30% din preţul de achiziţie. Diferenţa de 70% se achită prin una din modalităţile valide de plată descrise mai sus.

Transferul dreptului de proprietate asupra bunurilor comandate are loc la momentul semnării facturii fiscale, de către Cumpărător.